2014. december 28., vasárnap

Láthatatlan kutyakerítés kerítés - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Azonnal tudom küldeni (utánvéttel is)!
Ez a nyakörv teljesen vízálló!! A másik típus amit árulnak többen, a 6 V-os elemmel működő nyakörv az egyáltalán nem vízálló, aki ezt állítja az valótlanságot állít.
Egy eső és tönkre megy....
Ellenben ez a típus masszív házzal rendelkezik és vízálló is!
Láthatatlan kutyakerítés, amely jobb, mint egy igazi!!!  
Kedves kutyatulajdonos, ugye Ön is naponta felteszi a kérdést önmagának, vajon melyik a jobb megoldás: ha szabadon engedi a kutyát, kitéve ezernyi veszélynek környezetét és önmagát, vagy láncra verve, karámban bezárva tartani.  
Egyik megoldás sem jó!  
Ha a kutyája szabadon szaladgál, van oka aggódni a kert állapota felől, elszökhet, elcsalhatják, balesetet szenvedhet. Másrészről nehezen képzelhető el egy egészséges, boldog kutya a lánc végén.  
Vagy esetleg állandóan kiszökik a kutyája a kerítésen át, akkor ez önnek való rendszer!
 
Ha Önnek nincs elegendő ideje és mégis szeretné kutyáját biztonságos körülmények közt tartani, akkor a LÁTHATATLAN KERÍTÉST Önnek találták ki!
Enyhe áramütéssel nemcsak a folyton nyitott kapubejárók átlépéséről lehet leszoktatni a telepi kutyát, de akár egy 40 hektáros tanyát is körbekeríthetünk a láthatatlan védvonallal.
A láthatatlan kerítés funkciójában nagyon hasonló a villanypásztorhoz, de nem kell fizikai érintkezés az áramütéshez, ugyanis FM-rádióhullámok állnak összeköttetésben a kutya nyakörvével. Maga a jeladó a földbe süllyeszthető. Az ártalmatlan rádióhullámok a rejtett vezetékekben közlekednek, így attól sem kell félnünk, hogy a gyermekünk megérinti.
A rádióhullám egy meghatározott távolságban állandóan jelen van a vezetékek mentén. Az áramot egy jeladó készülék biztosítja, ami cserélhető adapterrel működik. A kutya nyakörvében is található egy 9 V-os elemmel működő vevőkészülék: felveszi a vezetékből sugárzó jeleket és figyelmezteti a kutyát, ha túl közel ért a védett területhez. A rendszer segítségével a kutya egy meghatározott területen belül, vagy azon kívül tartható.
Villanypásztor vagy rejtett kerítés?
A villanypásztor időszakosan leadott impulzusait a kutyák megérzik, sőt nem ritkán ki is játsszák, a rejtett kerítés viszont állandóan véd. A villanypásztor esetében nem lehet változtatni, hogy milyen távolságot hagyjon a kutya a vezetékektől, hisz szükséges az érintés a visszatartáshoz. A rejtett kerítésnél ez a távolság akár 0-5 méterig is változtatható, és a védvonal nem csak a kerítés közvetlen közelébe telepíthető, hanem bárhova, anélkül, hogy bármit is zavarna a vezeték.
A láthatatlan kerítés alatt nem tud átbújni a kutya. Villanypásztor esetében, ha a növények benövik a vezetéket, a rendszer veszít a hatékonyságából, és könnyebben ki is kerülhető. A hagyományos villanypásztor egyébként is kevésbé hatékony, ha szőrrel érintkezik, a szőr ugyanis rendkívül jól szigetel. A láthatatlan kerítés ezt a problémát úgy oldja meg, hogy a vevőnyakörvön lévő két pólus érintkezik a kutya nyaki bőrével. A többféle méretű pólus lehetővé teszi azt, hogy bármilyen szőrzetű kutyára alkalmazható legyen a rövid szőrű magyar vizslától a hosszú szőrű puliig.
A láthatatlan kerítés számos előnye mellett jelentős hátránya a villanypásztorral szemben, hogy drágább, de nem az álatalam kínált szett ára. Ehhez a szetthez nagyon kedvező áron hozzájuthat! A beruházás költségét érdemes a megvédendő értékkel összevetni, illetve a kerítés felújításának teljes költségével párhuzamba állítani. Egy "trükkös" kutya adott esetben igen költséges lépésekre kényszerítheti a gazdáját.
Tanítani kell rá a kutyát!
A tanítási idő nagyjából egy hét. A vevőnyakörv sípszóval figyelmezteti a kutyát, ha közel ér a határvonalakhoz (Ezzel akár az elem kimerülése is ellenőrizhető. ) Ne tévessze meg, ha a kutyája már az első sípolásnál meghátrál, a tanulás pusztán a sípszótól még nem lesz tökéletes, kell hozzá néhány "kudarcélmény".
A betanítás lépései:
1. Először öv nélkül vezesse körbe a kutyát a védett területeken és mutassa meg a vezeték vonalát.
2. A nyakörv felhelyezése után, pórázon tartva a kutyát, közelítse meg a vezetéket.
3. Ha a figyelmeztető jelzés ellenére a kutya továbbmegy, áramütést fog kapni. Ekkor határozottan szóljunk rá. (Nem szabad! )
4. Ha a kutya láthatóan nem kapta meg az áramütést, először próbálja finoman rászorítani a nyakörvet, de legfeljebb annyira, hogy az ujjunk beférjen az állat nyaka és az öv közé. Előfordulhat, hogy a kutya nyaka körüli hosszabb szőr szigetel. Ilyenkor óvatosan tisztítsuk meg a területet (nem kell megkopasztani a kutyát! ).
5. Ismételje meg az idomítást különböző helyszíneken és a tanulás folyamata közben jutalmazza az állatot.
6. Előfordulhat, hogy később át kell vinnie a kutyát a tiltott területeken (például kapubejárón). Ilyenkor vegye le a nyakörvet, és szoros pórázon vigye át a kutyát. Ne biztassa arra, hogy egyedül menjen át, mert összezavarodik!
Az elektromos impulzus ezzel együtt is gyenge hatású, nem okoz sérülést.
Egyszerű telepíteni
A telepítéshez nem kell szakembert hívni, mert a termékhez részletes telepítési útmutatót adok. A rendszer lényege, hogy a kiindulási pontból visszatérjen a vezeték, de alkalmas arra is, hogy több kisebb körben helyezzük el a kertben. Az alapcsomagokhoz 250 méter vezetéket kapunk, de a huzal 1000 méterig bővíthető, ami már egy 50 ezer négyzetméteres területre is elég.
A huzalt a jeladótól indulva a kívánt területre kihúzzuk. Ha a vezeték körbeér, következhet a "láthatatlanná tétel". Egy ásóval V-alakú vájatot kell készíteni maximum 5 centiméter mélyen. Szilárd burkolatnál nem kötelező a lesüllyesztés, de egy kapubejáró esetén javasolt legalább egy műanyag csővel megvédeni a vezetéket!
Ezután következhet a tesztelés. Fogjuk meg a nyakörvet és menjünk közel az elhelyezett vezetékhez. Az első jelzés távolságát saját kezűleg tudjuk beállítani. Ez lehet 80 centiméter, de akár 5 méter is. A működést sípszó jelzi. Ezt követi a kutya nyakán a szőr félresimítása és a nyakörv felhelyezése. A továbbiakban az állat betanítása következik.
A szett tartalma:
Adó egység
Vevő egység (nyakörv)
9 V-os elem
1 pár fém érintkező hosszű és rövid szőrhöz
250 méter vezeték
20db jelzőzászló
Hálózati Adapter
Mini csavarhúzó (az elemcserékhez)
Teszt izzó a nyakörvhöz
Csavarok és tiplik az adó egység felfogatásához
Magyar nyelvű telepítési segédlet



Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Az aukció vége: 2015-01-17 11:00
. Láthatatlan kutyakerítés kerítés - Jelenlegi ára: 17 500 Ft